fbpx

המטבח הקווקזי

במטבח הקווקזי ישנם מוצרים מגוונים שבבסיסם הלב נמצא על השולחן
הסיפור שלנו

מטבח קווקזי אותנטי

המטבח הקווקזי:

כשאני עוצמת את עיניי אני רואה את אימי ז"ל מבשלת מאכלים מהמטבח הקווקזי, אני רואה את אצבעותייה צובטות את הבצק לכיסוני הדושפרה/קורזה (קרפלך).

בשבילי המטבח הקווקזי מתחיל בזיכרונות על ילדות נפלאה, הרים גבוהים, ריח של יין תוסס בתוך הבית, ריח של צלעות כבש כמו שרק במטבח הקווקזי אפשר למצוא. בזיכרוני עולה תמונה של אימי ז"ל חוזרת מעבודתה בכרמים ובידיה עלי גפן גדולים ויפים, שתיכף נשטפו, נחלטו במים חמים ומולאו בבשר טחון ואורז. והפכו למאכל שנקרא דולמה. בושלו על אש קטנה ונאכלו בעודם בסיר, עד כדי כך היה טעמם מדהים.

אני יכולה עדיין להרגיש את טעמם של הבלינצ'ס, צ'יבורק בשר וצ'יבורק ירק (צ׳ודו) שטוגנו עד לצבע זהוב. צבע שרק אישה שגדלה בבית עם מטבח קווקזי יכולה להשיג. אני יכולה להריח את אדי היפרחי (כרוב ממולא) המשובח שהתבשל לאט בסיר גדול על פתילייה. גם לכבוש ירקות אימי ז"ל אהבה, ובצנצנות גדולות: עגבניות ירוקות, כרוב, חצילים קטנים. כל ירק וטעמו הייחודי.

ביתנו היה רוחש וגועש כל ימות השבוע, בני משפחה וחברים. שולחן ארוך נפתח במרכז החדר ועליו מטעמים מהמטבח הקווקזי. ירקות ועשבים טריים, דגים מלוחים או דגים שנכבשו, יובשו והוגשו כמנות פתיחה, עם וודקה ויין ביתי, ירקות כבושים, מאפים מהטאבון, ממולאים ולבסוףשיפודי ברזל גדולים עם בשר כבש, עוף, בקר, דגים וירקות למיניהם שנצלו על גחלים. ובבית שמחה וצהלה

אני יכולה להגיד בלב שלם שהמאכלים שלימדה אותי אימי ז"ל מהמטבח הקווקזי עיצבו את חיי והפכו אותי למי שאני היום. הכנת האוכל דורשת המון צומת לב, אהבה ונתינה. בדיוק כמו שאני מייחסת חשיבות למשפחתי. אחרי הכל המשפחה צריכה לאכול את מה שאני מבשלת. אני יכולה לאמר בגאווה שבעלי ושלושת ילדיי נהנים מהמטבח הקווקזי.

וההוכחה שהמטבח הקווקזי באמת טעים? אתם, אלפי לקוחות שחוזרים וקונים את המאכלים שאני מכינה.

בתאבון

טניה אברמוב

טניה אוכל בטעם ביתי

מנות מדהימות מתחילות כאן

מוצרים קווקזים בעבודה ידנית 100 אחוז בשר. ללא חומרים משמרים וללא תחליפי בשר.

מעל 400 בתי עסק בפריסה ארצית

תמצאו אותנו במעל 400 מעדניות, מסעדות, אולמות אירועים, מלונות וכו'...

מורשת שאתה יכול לטעום

מוצרים שמיוצרים בצורה אותנטית בדיוק כמו שהורישו לנו אותם. דורות אחורה והטעם טוב יותר.

אותנטיות

מתכונים עם שורשים

המתכונים של המוצרים שלנו נכתבו דורות אחורה. למעשה הם לא מופיעים בספרים אלא מאמא לבת.

טעמים אותנטיים מהמטבח הקווקזי

הטעם האותנטי שסבתא שלי העבירה לאמא שלי ואני מעבירה לא רק לילדי אלא גם לכם קהל הלוקוחות שלי.

מרכיבים "סודיים" בעבודת יד

את הסוד למוצרים שלנו צריך לרשת מהדור הקודם שירש מהדור שקדם לו. הסוד הגדול באמת זה פשוט לא לשנות אותו וזה חייב להיות בעבודה ידנית.

הצטרפו למשפחה

הזדמנויות זכיינות

לאחרונה התבקשנו למפתוח מסעדה והחלטנו שלא ניתן לפתוח מסעדה אחד שרק באזור אחת בארץ יהנו ממנה. 

עגלת קניות

תפריט נגישות

Scroll to Top